ALPHA DEURNE

Alpha cursus Deurne start op 3 januari 2017!

 

In samenwerking met de kerken in Deurne, start vanaf 3 januari een nieuwe Alpha cursus voor diegenen die graag meer zouden willen weten over het christelijk geloof. De cursus beslaat allerlei levensvragen en geloofsvragen, die vanuit de Bijbel samen op een persoonlijke manier onder de loep worden genomen.

De opzet van de cursus is interactief en in huiskamersfeer: elke avond wordt samen gezellig een lekkere maaltijd gegeten en daarna een thema met elkaar besproken. De cursus duurt ruim 10 avonden en wordt naargelang de onderlinge mogelijkheden wekelijks of tweewekelijks gehouden.

Voor meer interesse neem gerust contact opnemen met Aart van Bennekom, u/jij mag ook gerust via dominee of pastor meer informatie opvragen.

 

Alpha cursus is een wereldwijd initiatief, waaraan al 29 miljoen mensen meededen en al 20 jaar bestaat. Kijk voor meer informatie op www.alpha-cursus.nl.

 

Aanmelden kan bij:

contactpersoon Aart van Bennekom

tel: 06-13966013

via het mailadres info@alpha-deurne.nl

 

Daarnaast wordt de cursus door de andere kerken in Deurne gesteund en kunt u gerust navraag doen bij een van de genoemde kerken hiernaast.