OVER ALPHA

IMPACT

Wat is Alpha

Wat is Alpha?

Alpha biedt iedereen de mogelijkheid om in tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus inmiddels gevolgd. In Nederland waren dat er meer dan 300.000. Alpha is in de afgelopen jaren een prachtig instrument gebleken om mensen bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus. Alpha wordt in allerlei contexten gegeven; in kerken, op de werkplek, aan jongeren, studenten, vluchtelingen, senioren en zelfs in gevangenissen.

Nog veel meer….

Alpha Nederland geeft naast Alpha ook de Marriage Course, Premarriage Course en Parenting Courses uit. Deze cursussen zijn gericht op duurzame en gezonde relaties binnen het gezin.

Daarnaast werkt Alpha Nederland samen met partners aan de Worship Central Course en de Prayer Course en zetten we ons in om christenen en kerken te inspireren en toe te rusten om hun plaats in te nemen in de maatschappij. Je kunt Alpha in 169 landen vinden en in 112 verschillende talen.

Mogelijkheden

Waarom kerst?

zie voor meer