Alpha -Deurne

Is een intitiatief van kerken in Deurne

Alpha is de plek waar alle verhalen samenkomen aan tafel. In een serie bijeenkomsten ontdek je alles over het christelijk geloof. Dat doe je niet alleen – Alpha doe je altijd samen met anderen. En daar komen vaak weer nieuwe, mooie vriendschappen uit! Tijdens elke kleine groep krijg je uitgebreid de kans om je vragen te stellen, je meningen te delen en twijfels te uiten. Geen vraag of gedachte is te gek. Een keertje komen kijken? Schuif aan bij een eerste bijeenkomst en ontdek Alpha!

Eten

Eten brengt iedereen samen! Elke Alpha start met een gezellig moment, waar je van een heerlijke maaltijd geniet.

Inleiding

Tijdens Alpha ga je aan de slag met de grote levensvragen. In de inleidingen ontdek je de basis van het christelijk geloof.

Kleine groep

Bij de kleine groep is er plek voor alle vragen. Wat we je zeker kunnen beloven: er zal naar je geluisterd worden, zonder oordeel.

Alpha in vogelvlucht

Heb je een minuutje? Dan vertellen we je graag supersnel wat Alpha is! Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof en de kleine groep. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.

Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.

Alpha duurt ongeveer tien weken en een weekend weg en is in de meeste gevallen gratis. Soms wordt er een kleine (vrijwillige) bijdrage gevraagd voor het weekend weg.

0
Jaren
0+
Deelnemers
0k
Tevreden deelnemers
0
Toekomstige deelnemers

Deelnemende kerken

Verschillende geloofsstromingen

St. Willibrorduskerk
St. WillibrorduskerkDeurne

Markt 9, 5751 BE Deurne
Deze kerk is de centrale parochiekerk

Protestantse Gemeente
Protestantse GemeenteDeurne

Protestantse Gemeente
Deurne
Helmondseweg 5, 5751 GA Deurne

Christelijke Gemeente de Levensboom
Christelijke Gemeente de LevensboomCFO & Partner
Hofke van Marijke
Rembrandt van Rijnstraat 5, 5753 BE Deurne